Zeg het deze Valentijn met… de gloednieuwe chocolade van Neuhaus!

Soms is het al eens meer dan toegestaan om in clichés te vervallen. Bij Valentijn bijvoorbeeld. Of je er nu voor of tegen bent, diep vanbinnen weet je maar al te goed dat jij jouw significant other een groot plezier kan doen met een kleine attentie. En hoe maak je jouw liefde duidelijker dan met hartjes chocolade? Net om die reden kwam chocolade gigant Neuhaus met hun gloednieuwe creatie op de markt. Maar wel eentje mét een twist…

Dat iedereen in dit digitale tijdperk een gat in de lucht springt wanneer iemand de tijd neemt om ons een handgeschreven brief op te sturen, is een feit. Dat we daarnaast – ondanks het feit dat we onszelf voornamen om toch wat minder te snoepen. Maar ach, goede voornemens tellen ook vanaf maart. – al eens graag iets zoets hebben bij onze koffie, maakt een combinatie van de twee bovenstaande elementen een win-win van jewelste.

Het (chocolade) hart op de juiste plaats

Daar was Neuhaus zich ook meer dan bewust van. Omdat de meest romantische periode van het jaar voor de deur staat, kwamen ze niet met één, niet twee, maar drie – wij vegen alvast even onze tranen van geluk weg – varianten. Voor hun gloednieuwe collectie haalden ze hun inspiratie uit liefdesbrieven van over de hele wereld. Dat liefde en chocolade samenhoren als yin en yang, zorgde ervoor dat deze liefdesbrieven volledig gevuld zijn met chocolade. We herhalen: volledig gevuld met chocolade.

Kiezen is altijd een beetje verliezen. Zeker wanneer je tussen The Love Letter Box, The Sharing Box of The Heart Box moet kiezen. Nu ja, niets moet natuurlijk maar we raden je toch om je niet full force op alledrie te storten. Je suikerspiegel zal je dankbaar zijn!

The Love Letter Box

 

 

Een liefdesbrief met enkel en alleen zinnen? Zó vorig jaar. Neuhaus komt met een variant op de proppen waarmee je het niet met woorden, niet met bloemen, maar met smaken zegt. Liefde gaat door de maag en dat is niet alleen bij mannen het geval. De Maître Chocolatiers vertaalden hun passie voor liefdesbrieven in drie hartjes met ieder hun unieke smaak en eigenschap.

De drie limited edition hartjes zitten in een zachtroze enveloppe met gouden en koperkleurig accent. Je vindt er naast de overheerlijke chocolade ook een degustatie gids terug zodat je weet wat je te wachten staat. Je hoeft deze natuurlijk niet te lezen, want life is like a box of chocolates, toch?

The Sharing Box

Sharing is caring, maar als het op chocolade aankomt ligt dat net dat tikkeltje gevoeliger. Ook dat probleem lost Neuhaus met gemak op dankzij The Sharing Box. Hierin zit ieder chocolaatje dubbel zodat zowel jij als jouw partner niet hoeven te vechten wie wat opeet.

Net zoals in de vorige doos vind je ook hier weer een beschrijving terug van wat je kan verwachten. Mét een heus proefritueel onder de noemer ‘Look-Uncover-Discover’. Of hoe chocolade ook instant zeer romantisch werd.

The Heart Boxes

Ga je voor Valentijn al eens graag de traditionele kant op? Dan is The Heart Box ongetwijfeld helemaal jouw ding. Hij ziet niet alleen om op te eten uit, dat is het ook! Nu ja, de inhoud dan toch. Wedden dat ieder hartje net iets sneller zal kloppen?

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid