You are gold: Hard Rock Café pakt uit met steakburger met laagje bladgoud

Ben je al helemaal verknocht aan de wereldwijd verspreide Hard Rock Cafés en puilt jouw kleerkast uit van hun T-shirts? Hou je dan maar vast aan de spreekwoordelijke takken van de even spreekwoordelijke bomen, want aanstaande vrijdag maakt Hard Rock International meer dan 20 nieuwe items bekend waar je wereldwijd van gaat watertanden. Servetten in de aanslag? 

De lancering van het nieuwe menu gebeurt niet enkel wereldwijd, het valt ook nog eens samen met de dag van de oprichting van Hard Rock Café dat in Londen op 14 juni 1971 de eerste – legendarische – gasten over de vloer kreeg. Er mag in die tijd dan al veel veranderd zijn, hun missie blijft nog steeds dezelfde als toen: de beste burgers en milkshakes ter wereld serveren.

 

Burgers voor burgers

Nu we het toch even over die burgers hebben, het paradepaardje van hun gloednieuwe menu is het gamma aan bekroonde steakburgers. Met op kop de eerste eetbare 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™. Klinkt een beetje te posh voor jou? Wat als we je vertellen dat de opbrengst van deze burger deels naar de organisatie Action Against Hunger gaat?

Voor als we wat in detail treden: deze blingbling burger bestaat uit een verse steekburger van 227 g, een eetbaar laagje bladgoud – uit niets minder dan 24 karaat –, cheddarkaas, sla, trostomaten en to top it off: rode ui. Naast deze burger van goud, heb je ook de keuze uit de volgende fingerlicking burgers: Original Legendary® Burger, Big Cheeseburger, Double Decker Double Cheeseburger, BBQ Bacon Cheeseburger.

 

De eerste eetbare 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ bevat – zoals de naam het al zegt – een laagje bladgoud op de cheddarkaas. © Hard Rock Café

My milkshake brings all the boys to Hard Rock

Dorst na het verorberen van alle burgers, uitgeshared qua food én nog op zoek naar een nieuwe foto voor jouw Instagram feed die je gegarandeerd veel likes oplevert? Dan kies je best voor een van hun milkshakes met een vleugje alcohol – aka de Boozy Milkshakes – die volgens hen immens instaproof zijn. Met verbluffende garneringen en felgekleurde toppings zou de gemiddelde influencer voor minder een vreugdesprongetje maken.

De klassieke smaken zoals de Strawberry Cheesecake en Cookies & Cream werden voorzien van een extra punch, maar wanneer je toch voor een versie zonder alcohol kiest, kan hij ook nog eens dienst doen als dessert. Win-win-win-win situatie dus als je het ons vraagt.

 

De Boozy Milkshakes voorzien je Instagramprofiel dan weer van extra volgers en massa’s likes. © Hard Rock Café

Je weet dus weer waarheen komend weekend, graag gedaan!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid