Wie zoet is, krijgt… Rum barreled Merlot van Robert Mondavi!

In deze hartverwarmende periode vol chocolade, speculoos en zoete dromen hebben we een gouden tip bij al dat lekkers, may we present: Rum Barreled Merlot van Robert Mondavi, een wijn die perfect matcht met chocolade en speculoos. Jawel het bestaat! Én sinds kort exclusief beschikbaar bij Delhaize.

Deze merlot is een limited release waarbij een deel van de wijn drie maanden lang gerijpt heeft in eiken rumvaten. Dat geeft een enorme boost in complexiteit. Hij opent met rijke aroma’s van rietsuikermelasse, zoete vanille, mokka, cacaopoeder en tabaksblad. Vervolgens gaat een nieuwe wereld open voor je smaakpapillen met volle aroma’s van zwart fruit, donkere chocolade en heerlijke karamel. Om daarna te eindigen met een lange, weelderige afdronk die zorgt voor lang nagenieten van deze machtig mooie wijn. Een absolute topcombinatie met dat heerlijk puur chocolade ventje of ambachtelijk stukje speculoos dat de Sint vandaag overal rondbrengt.

Andere geweldige foodpairingstips vind je terug in dit artikel. Wist je trouwens dat er ook een Bourbon Barreled Cabernet Sauvignon van Robert Mondavi beschikbaar is?

Deze wijnen zijn sind kort exclusief beschikbaar bij Delhaize. Opgelet: limited edition! Wees er snel bij!