ruby chocolade

Wat een pareltje: dit is de gloednieuwe Ruby chocolade van Libeert

Het leven is verdeeld in verschillende categorieën: mensen die houden van pure chocolade, melkchocolade of witte chocolade. Het hek is dan al helemaal van de dam wanneer je soms eens durft uit te wijken naar een andere categorie. Om het leven nog net iets gecompliceerder te maken, is er nu de vierde chocolade. Klinkt heel erg fancy en – toegegeven – dat is het ook. Maak je klaar voor je nieuwe craving: de ruby chocolade.

Alle girly girls mogen een gat in de lucht springen: de gloednieuwe ruby chocolade is volledig roze. Vol kleurstoffen zou je denken? Niets is minder waar! Omdat de chocolade van de ruby cacaoboon gemaakt is en van zichzelf al de roze kleur meedraagt en een fruitige, iets zuurdere smaak heeft, komen er geen smaak-en kleurstoffen aan te pas.

Terug naar de essentie

Dat deze unieke chocolade de nodige extra aandacht verdient, wist ook chocoladegigant Libeert. Hun Maître Chocolatiers brachten deze ‘ruby’ terug tot zijn essentie en creëerden zo een zijdezachte Belgische chocoladecreatie. Sterker nog, het is er zelfs eentje die jouw vijf zintuigen zal doen prikkelen!

Om deze elegante chocolade genoeg eer aan te doen, kwam Libeert met het briljante idee om de vorm letterlijk naar de naam aan te passen: een ruby, oftewel een prachtige diamant. Het met bloemen zeggen is vanaf nu dus voltooid verleden tijd. Dankzij het prachtige doosje dat de twee ‘diamanten’ beschermt, heb je gegarandeerd puur geluk in jouw handen!

De Ruby komt in een roze doosje met twee chocolade ‘robijnen’. © Libeert

Weg met de comfortzone

Het is niet zo verwonderlijk dat Libeert met zo’n indrukwekkende creatie op de proppen komt, want ze gaan steeds die extra mile om telkens opnieuw meesterwerkjes af te leveren. Dat de comfortzone daardoor vaak even verdwijnt, zorgt ervoor dat je keer op keer unieke smaakcombinaties krijgt die door iedereen geliefd zijn.

Libeert staat trouwens niet enkel en alleen bekend om vakmanschap, maar ook om zijn fair trade ingesteldheid. Want goede chocolade ontstaat enkel in de allerbeste omstandigheden, toch? Op die manier hoef jij je dus helemaal niet schuldig te voelen wanneer jij naar hun chocolade grijpt.

De Ruby chocolade kan je vanaf nu in de supermarkten terugvinden, maar we waarschuwen je: als je het al moeilijk vond om van de drie klassieke chocolade varianten af te blijven, krijg je het nu vast nog moeilijker. Maar een verwittigd persoon is er twee waard natuurlijk…