calypso

Voorgeproefd: waan je even in de tropen dankzij Calypso

Van plan om binnenkort even uit te waaien aan zee? Hou dan zeker even halt in één van de gezelligste plekken in Knokke: Calypso. Het restaurant is gelegen net naast het casino van de badstad en geeft jou een uitzicht op het strand én de zee. Foodsharing in een hotspot waar beleving centraal staat? Gooi er nog een dosis premium drinks en een tropische, eigentijdse setting tegenaan en je komt op de succesformule van Calypso uit. 

Kiezen is verliezen

Fan van tasty bites en yummie side dishes? Dan zit je hier al meer dan safe. Heb je graag wat variatie qua menukeuze? De uitgebreide kaart zal je zeker en vast niet teleurstellen. Van simpel gegrilde ham tot ravioli met verse truffel en champignons. Ga je toch liever de iets meer vegetarische kant op? Kies dan voor de little gem sla of gegrilde bloemkool. Wij vonden het alvast een hartverscheurende keuze te kiezen, maar gelukkig was er het foodsharing concept want je weet wat ze zeggen: kiezen is verliezen!

Calypso

©Calypso

Het inspirerende concept bestaat niet alleen uit een fancy bar en restaurant, maar ook uit een private dining room, event hall en catering service. De private dining room is geschikt voor 16 personen en de inrichting is geïnspireerd op het tragische liefdesverhaal van de nimf Calypso en Odysseus. Via een verborgen doorgang kom je terecht in deze aparte, niet-alledaagse ruimte. Wil je van de vibe op verplaatsing te genieten? Dan zorgt de catering service voor een formule op maat zodat jij zonder zorgen kan genieten.

Het restaurant heeft net een onvergetelijke winter-editie achter de rug en geniet momenteel van hun welverdiende winterslaap. Maar geen paniek, vanaf de paasvakantie staan ze weer paraat om je met veel plezier te ontvangen. Calypso kan trouwens het volledige jaar afgehuurd worden voor events, zowel privé als professioneel. Wedden dat er nog lang zal nagepraat worden over jouw feest?