Acht summer rolls van Rice 'N Roll.

Voorgeproefd: Rice ‘N Roll, Vietnamees in een rolletje

Gek op sushi? Dan zullen de Vietnamese summer rolls van Rice ‘N Roll jou zeker ook kunnen bekoren. Want wees nu eerlijk: Vietnamees, Japanees… dat is zoals potato, potatoes… maar wel stuk voor stuk heel lekker. Rijst, scampi’s, avocado, wortel en rucola in één rolletje? Yaaas, please! Het beste nieuws: Rice ‘N Roll levert ook aan huis! Lichtjes huilen van geluk is bij deze zeker toegestaan.

Het Aziatische restaurant Lucy Chang bracht een nieuw, hemels concept in ons leven: Rice ‘N Roll. Met deze Vietnamese keten, heeft Vlaanderen er weer een waardige hotspot bij. Ondertussen zijn er al vier vestigingen in ons land: in Brussel, Gent, Antwerpen en aan ‘t zeetje, in Knokke. Keuze genoeg dus. Wij gingen al eens langs in Antwerpen.

Summer Rolls

Wat valt er te eten horen we je denken? Vietnamese summer rolls zijn een beetje zoals loempia’s, maar dan koud. We geven het toe, het klinkt heel misschien niet echt aantrekkelijk, maar geloof ons: het is echt wel heel lekker. Net zoals bij een loempia worden de groenten en rijst gerold in rijstpapier. Dat zorgt ervoor dat het eten er ook nog eens heel mooi uitziet.

Rice ‘N Roll heeft tien varianten van de summer rolls. Onze topfavorieten: de Cheesy Bacon met geitenkaas, appel en spek, de Mediteranean met geroosterde pepers en zongedroogde tomaten en de Summer Scampi met avocado, rucola en uiteraard scampi’s, mmmm. Voor de veggies zijn er vier opties, voor de vegans twee. Ook mensen die allergisch zijn aan gluten blijven niet op hun honger zitten, want alle rolletjes zijn glutenvrij. Hoera!

10 summer rolls van Rice 'N Roll

©️ Rice ‘N Roll

That’s how they roll!

Geen fan van summer rolls, maar wel van Vietnamees of gewoon lekker eten? Rice ‘N Roll got you covered. Je kan er ook Pho eten, ofwel Vietnamese soep, ook Dim Sum, salades, carpaccio of Crispy Nem, wat dan gefrituurde rolletjes zijn. Die laatste zijn zeker een aanrader als je fan bent van loempia’s!

Heb je te weinig tijd om het huis te verlaten of ben je gewoon te lui om uit de zetel te komen? Once again, Rice ‘N Roll got you covered. Ze leveren ook aan huis, dankzij Deliveroo. Natuurlijk moet je er dan wel verzendkosten bijnemen, deze bedragen €2,75. Eén rolletje kost €5 euro, twee rolletjes zijn €10 én je krijgt er een side dish bij! Best wel een schappelijke prijs voor wat je in return krijgt.

Instagram proof

Niet alleen het eten bij Rice ‘N Roll ziet er héél mooi uit, ook het interieur is zeker Instagram waardig. In het pand op Antwerpen-Zuid gingen ze voor een zomerse vibe in een Vietnamees jasje. Wij durven zelfs het woord ‘boho’ in de mond nemen. Dus nood aan nieuwe insta kiekjes? Rice ‘N Roll is the place to be!