foodmaker parijs

Voorgeproefd: ontdek de allereerste Foodmaker in Parijs

Ook Parijs kan vanaf nu van het healthy & zeer delish food genieten dat ze bij Foodmaker met hart en ziel aanbieden. Daarnaast is het ook hun allereerste Franse vestiging én weer een stap verder in de planning naar internationale expansie. Ze staken al een keertje de grens over naar onze buren in Den Haag, Nederland. 

 

Foodmaker wil gezond eten weer op de (menu)kaart zetten in gans Europa. Als je denkt dat we deze utopie uit onze mouw hebben geschud, geven we je graag de quote mee die Lieven Vanlommel, CEO van Foodmaker ons in het oor fluisterde:

“Er zou geen rommel in onze voeding mogen zitten. Geen suikers, geen bewaarmiddelen en geen kleurstoffen. Met Foodmaker trekken we dan ook ten strijde voor gezonde voeding in heel Europa.”

 

Het eerste Parijse filiaal van Foodmaker opende vorige week haar deuren.

Het filiaal kwam tot stand in samenwerking met Franse Monoprix, in het Parijse shopping center Passy Plaza. Al vanaf de eerste dag kende de healthy foodketen meteen een groot succes. Niet zo onbegrijpelijk natuurlijk wanneer je je bedenkt dat Foodmaker ook bij ons immens gesmaakt – pun intended – wordt.

Groen, groener, op z’n groenst

Moest het je toch even ontgaan zijn wat er te proeven valt, geven we je het graag even mee. In hun assortiment vind je een assortiment met huisgemaakte salades, warme gerechten, versbelegde broodjes en wraps, een gezond ontbijtbuffet, desserts en versgemaakte sappen en smoothies terug. Wanneer je in a hurry bent, stel je alles zelf samen en neem je het mee in biologisch afbreekbaar materiaal.

Toch genoeg lunchtijd gekregen van je baas? Dan kan je bij iedere Foodmaker terecht in een heuse oase van rust. Wat zoveel wil zeggen als een setting met veel groen waar je dus nog net iets meer kan genieten van je gezonde maaltijd.

De eerste dag van de opening in Parijs kon op veel bezoekers rekenen.

Naast het uitgebreide aanbod aan vegetarische gerechten, zet Foodmaker ook stevig in op een serieuze uitbreiding van hun vegan assortiment. Net zoals bij ons in heb je ook de keuze om voor het eetbare servies te gaan. Bon appétit!

Foodmaker Parijs, Passy Plaza – Rue de Passy 53, Paris.