MOOY

Voorgeproefd: Instagram proof eten doe je bij MOOY Antwerp

Hoe je het ook draait of keert, ons dagelijks leven wordt tegenwoordig grotendeels bepaald door wat wij social media noemen. Vooraleer we aan onze maaltijd beginnen, nemen we er een foto van waarvan menig foodie meteen op de like-button klikt. Onze drankjes raken we ook niet aan tot de ganse vriendengroep hun smartphone even bovenhaalt. Dat we daarom ook steeds op zoek gaan naar dat ene mooie bordje dat onze feed net dat tikkeltje meer hipster maakt én dat daarnaast ook nog eens immens smakelijk is. Een onmogelijke combinatie denk je? Welkom bij MOOY!

Mooi Antwerpen

Menig it-girl zal zich ongetwijfeld even in de zevende hemel wanen in deze nieuwe hotspot. Maar ook de hippe vegan en fans van internationale –vegan! – beauty producten vinden hier hun weg. Je leest het goed, MOOY combineert gezonde lunches met alles wat het hartje van een beautyguru begeert.

La vie en rose

Als er een thema centraal zou staan bij MOOY – naast het verantwoorde eten en producten – kunnen we dit heel kort en krachtig samenvatten in de volgende kleur: roze. Zowel de muren, vloeren als het interieur werd voorzien van een Instagramable, roze kleurtje. Je hebt zelfs een grote rozenmuur waar het gegarandeerd aanschuiven zal zijn voor een fotosessie.

Mooi Antwerpen

Maar we werden niet alleen door de inkleding van onze sokken geblazen, ook de menukaart is er eentje om ‘u’ tegen te zeggen. De meest fancy gedresseerde salad- of sushibowls, maar ook dessert waarvan je alleen maar kan watertanden tot een lichtroze latte met bladgoud: bij MOOY vind je het allemaal. Let er wel op dat je er enkel met de bankkaart kan betalen. #2019

Mooi Antwerpen

MOOY Antwerp, Lombardenvest 19, 2000 Antwerpen.