Dim Dining

Voorgeproefd: Dim Dining, de Japanse keuken met een stevige knipoog

Wat ooit begon in een krappe behuizing in de Antwerpse Leeuwenstraat, groeide al snel uit tot een gekende zaak op de Vrijdagmarkt in het hart van de stad.  Toegegeven, het restaurant kan je al een tijdje bezoeken, maar net daarom is het er zeker en vast eentje die bovenaan jouw bucket list zou moeten staan. Een van de redenen waarom? Het menu spreekt voor zich lijkt ons. Welkom bij Dim Dining!

Je kent de situatie vast wel: je vaste vriendengroep beslist dat jij diegene bent die jullie wekelijkse resto bezoek mag plannen. Dat je steeds voor de overtreffende trap wil gaan qua locatie, maakt het jezelf er allesbehalve makkelijker op. Want zeg nu zelf, imponeren bij de vrienden streelt het ego. Zit je dus momenteel stevig met de handen in het haar? Dan kan je terecht bij Dim Dining waar iedereen ongetwijfeld nog lang over zal napraten.

Tokyo meets Antwerp, Antwerp meets Tokyo

Is de menukaart dan klassiek Japans? Allesbehalve. De hedendaagse, Aziatische keuken komt via een stevige knipoog in combinatie met de Westerse. Je mag dus even opgelucht ademen als je dacht enkel en alleen sushi terug op jouw bord te vinden. Wij bevelen je sterk de chef’s choice – of Omakase zoals je het in Dim Dining terugvindt – aan. Daarnaast krijg je de keuze tussen 3/6/9 of 12-gangen menu waarbij de Japanse steeds beetje bij beetje zijn geheimen aan jou prijsgeeft.

Wanneer je bij Dim Dining aan tafel schuift, begeef je je aan hun befaamde lange toog met zicht op de open keuken. Dat geeft niet alleen een zeer ruim en Oosters gevoel, maar zo krijg je ook rechtstreeks te zien hoe jouw diner wordt samengesteld. Dat ze bij Dim steeds naar perfectie streven, vind je ook terug in de keuze voor uitsluitend verse producten van de beste kwaliteit, maar ook in hun bediening komt dit aspect sterk naar boven. Dankzij de jonge garde die barst van het talent en goesting in het vak, kan het niet anders dan smooth verlopen.

Het jonge, maar getalenteerde team van Dim Dining

Dim Dining, Vrijdagmarkt 7 2000 Antwerpen.