Toprestaurant Sea Grill, onder leiding van de Belgische chef-kok Yves Mattagne, verhuist op 7 mei 2020 naar een ander sterrestaurant La Villa Loraine, dat momenteel één ster op zijn naam heeft staan. In de tussentijd zit de chef niet stil: hij opent binnenkort een heuse pop-up op een geheime locatie. 

In 1990 opende Sea Grill, waar Yves Mattagne als chef aan de slag ging. Al in 1991 behaalde hij zijn eerste Michelinster en zes jaar later zijn tweede. De specialiteiten van het restaurant zijn gerechten met vis en schaaldieren. Momenteel is het restaurant nog gevestigd in het Radisson Blu hotel in Brussel. Het luxehotel is echter aan het renoveren, en de ruimte waarin het restaurant huisde wordt nu ook onder handen genomen. Sea Grill verwent nog tot 31 december 2019 foodies in het Radisson Blu, maar daarna moet de hotspot verhuizen.

Pop-up op geheime locatie en verhuis naar La Villa Loraine

Vanaf 7 mei 2020 is de nieuwe thuis van Sea Grill ‘La Villa Loraine’, in een andere uithoek van Brussel. Het restaurant krijgt daar een gloednieuw interieur. Wat de toekomst zal brengen voor het personeel van La Villa Loraine is nog onzeker. Wie in tussentijd de kookkunsten van Yves Mattagne niet kan missen, heeft geluk. De chef-kok opent namelijk van 15 januari tot 30 april 2020 een pop-uprestaurant op een tot nu toe nog onbekende locatie.

Stay tuned voor meer informatie, want ongetwijfeld gaat Tasting Club met de scoop lopen!

Jef Vyncke

Ik ben een echte foodie en wine enthousiast. Verder vertoef ik vaak in aangenaam gezelschap en zet ik al eens een stapje in de wereld.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid