Trivial time! Wat zegt je favoriete ijsje over jouw persoonlijkheid?

Toeval bestaat niet. Niet alleen lijkt de vorige zin op een geweldig cliché Bond Zonder Naam spreukje, het lijkt – het spijt ons om dit mee te delen – ook nog eens te kloppen. Omdat de temperaturen stijgen, gaat ook onze voorkeur naar ijsjes in een pijlsnelheid omhoog. Wat dat laatste er nu eigenlijk mee te maken heeft? Het viel ons binnen de redactie van Tasting Club op dat onze voorkeur van ijssmaken dondersveel te maken heeft met persoonlijkheidskenmerken. Ontdek dus maar snel even de jouwe! 

Vanille 

Vanilla Ice Laughing GIF by Dancing with the Stars - Find & Share on GIPHY

Jij bent een gewoontedier. Je hebt jouw maniertjes en voelt je dan ook het meest comfortabel wanneer alles zijn normale gangetje gaat. Met verandering heb je het wat moeilijk, maar toch slaag je erin om ook daar het beste van te maken. Mensen houden daarnaast ook van je omdat je hun rots in de branding bent en een veilige thuishaven biedt aan iedereen in je omgeving.

 

Pistache

Im Weird Cole Sprouse GIF - Find & Share on GIPHY

Jij durft al eens buiten de lijntjes te kleuren. Wat als ‘normaal’ bestempeld wordt, lap jij al eens met veel plezier stevig aan je laars. Sterker nog, je durft er een grote smirk aan overhouden. Toch vind je het ergens nog wel belangrijk dat je door iedereen aanvaard wordt. Is dat niet het geval, ligt volgens jou het probleem ook wel degelijk bij de andere persoon. Duh.

 

Stracciatella

Sunbathing Living The Life GIF - Find & Share on GIPHY

Jij bent een levensgenieter pur sang. Niet alleen huppel je zorgeloos door het leven, je bent ook nog eens een groot voorbeeld voor velen. Door jouw uitstraling en persoonlijkheid kom je altijd op jouw pootjes terecht. Je weet je dan ook als geen ander uit benarde situaties te redden, iets wat je sowieso al een paar keer goed van pas is gekomen. You lucky bastard. 

 

Cookies & Cream

Music Video Love GIF by Mason Ramsey - Find & Share on GIPHY

Uitdagingen? Daar bijt jij je meteen in vast. Voor jou liefste nog van het soort waarvan iedereen in je omgeving denkt dat het je petje te boven gaat. Voor jou draait het leven om grenzen verleggen en jezelf tot het uiterste drijven. Vergeet soms wel niet om wat gas terug te nemen, want ook jij verdient wat rust van tijd tot tijd! 

 

Sorbet

Tonight Show Lol GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - Find & Share on GIPHY

De kans is groot dat je al je hele leven mag aanhoren wat voor een lief persoon jij wel niet bent. Dat is ook niet zo heel onlogisch aangezien jij steeds klaarstaat voor iedereen en steeds door het vuur gaat voor de mensen die jij liefhebt. Dat is een zeer mooie eigenschap, maar soms moet je jezelf niet zo wegcijferen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid