To do: het Castell de Perelada Festival!

En toen was het zomervakantie en is de kans groot dat je een week al stevig met je vingers zit te draaien. Want ja, zo hele dagen niks doen, verveelt ook al snel. Maar, geen paniek! Want het Spaanse wijnhuis Perelada kwam met de meest culturele tijdbesteding op de proppen: het Festival Castell de Perelada 2019!

 

Een cultureel festival, hoort ook thuis in een culturele setting, toch? Dat is ook wat ze bij Perelada dachten! Het Spaanse, middeleeuwse Castell de Pereleda is het decor voor het Castell de Perelada Festival – ’cause, duh – tijdens de maanden juli en augustus. In de Castle Park tuinen geniet je van de mooiste en beste concerten tijdens een de meest prachtige zomeravonden. Klinkt al stevig als een mooie vakantie uitstap, niet?

Take me to church

De kerk en het klooster van het kasteel daarentegen bieden onderdak aan kamerconcerten en opera’s. De geschiedenis en de prestige die het Festival zich eigen maakt, zorgt ervoor dat de stad Perelada met zijn mooie middeleeuwse karakter de komende twee maanden het culturele en recreatieve hart wordt van de Costa Brava.

Zeg nooit event tegen een kunstevent. Zeker niet wanneer het als een van de belangrijkste   in zijn soort wordt aanzien tijdens de zomerperiode. Als dat je nog niet met verstomming doet slaan, delen we graag even mee dat het het beleid van de Perelada Group – waar dus ook het festival onder valt – een actieve bijdrage levert aan de internationale geest van cultuur en promotie van muziek. Weet dus dat je als liefhebber van kunst en alles daarrond dus niet op je honger (in dit geval dorst) zal zitten.

Applausje voor iedereen

Castell de Perelada Festival is een uniek initiatief  die je voorziet van de meest uitmuntende artistieke acts zowel in tekst als dans. Dat zoiets enkel mogelijk is door de ongelooflijke inzet van de lokale productie, de keuze aan grote artiesten en bedrijven maar vooral de bezoekers, maakt het allemaal nog nét iets fijner. Wij weten alvast wat te doen tijdens onze vakantie periode!

We zouden Tasting Club niet zijn, mochten we je al niet even helemaal onderdompelen in de sfeer van het festival:

Tickets en info vind je hier terug. Als je ons nu even wil excuseren, wij gaan even onze tickets en reis boeken.