Te ontdekken: de worst van Game Of Thrones-actrice Sophie Turner

Iedereen heeft wel een passie in het leven. Bij de ene omvat dat zoveel als wekelijks een recordpoging aan Cara pils achteroverslaan op de jeugdbeweging, de ander slaat dan weer aan het bingewatchen – dat kan zo maar even het nieuwste seizoen van Game Of Thrones zijn dat sinds vannacht te bekijken valt – like there’s no tomorrow. Ook celebs hebben naast de zware taak van er steeds goed uit te zien, ook andere passies. De Instagrampagina van GOT-actrice Sophie Turner (23) bijvoorbeeld. Haar zal het knipooggewijs allemaal een worst wezen.

Heb jij je ooit al zo gepassioneerd door iets gevoeld dat je er een Instagrampagina voor wou opstarten, je geliefde huisdieren buiten beschouwing gelaten? Game Of Thrones-actrice Sophie Turner alleszins wel. Ze kon haar voorliefde voor worst niet langer onder stoelen of banken steken en besloot dit met plezier te delen op Instagram. Wij denken alvast dat haar newly wed zanger Joe Jonas een immense gelukzak is. Nu ja, als hij graag worst eet natuurlijk.

Even een blik uit het gamma:

View this post on Instagram

You gotta live the life mayn

A post shared by Passionate Bout The Saus (@sophiessausagereviews) on

Wedden dat je nog nooit zo gelukkig bent geweest als Sophie Turner met een homemade sausage maker?

Zoals je kan lezen, is ze een heuse kenner wat betreft bite en cuisson. Een ideale kandidate voor een nieuw seizoen van Komen Eten als je het ons vraagt!

Tja, zelfs de meest succesvolle celebs van het moment kunnen niet altijd de perfecte ‘sausage’ bezitten. Vraag maar aan Goedele Liekens.

Ai, wanneer zelfs Disneyland rasechte carnivoor Sophie Turner niet kan overtuigen, weet je dat het even grondig tijd is to step up your game...

We zijn er zeker van dit zonet jouw favoriete account is geworden op #thegram.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid