‘t Zilte verhuist… Naar enkele meters verderop

Het tweesterrenrestaurant van Viki Geunes sluit in maart de deuren… om ze daarna een paar meter verder alweer te openen, op een andere locatie in het MAS. Met de verhuis en het nieuwe totaalconcept wil de topchef zijn restaurant naar een nóg hoger niveau tillen.

Na tien jaar komt er een einde aan ’t Zilte op de befaamde locatie in het MAS. Gelukkig voor de fans, verplaatst het restaurant zich gewoon naar een andere plek in het Antwerpse museum. Chef Viki Geunes geeft een compleet nieuwe draai aan zijn tweesterrenrestaurant – letterlijk. Hij draait zijn zaak namelijk 180 graden en ruilt zo het zicht op de Schelde in voor de Antwerpse skyline. Niet alleen het uitzicht verandert: ook het interieur en het restaurantconcept krijgen een upgrade.

Pure ervaring

In ’t Zilte 2.0 staat the experience centraal. De restaurantervaring is volgens de sterrenchef minstens even belangrijk als de gerechten die de klanten op hun bord krijgen. Viki Geunes wil nog meer uitpuren waar ’t Zilte eigenlijk voor staat, en dit vertalen in een pure gastronomische totaalbeleving. Wordt ongetwijfeld vervolgd…