Gin en rum voor ware levensgenieters: Bon Vivant Spirits

Gin is een echte hype. De markt stroomt dan ook over van de ginmerken. Maar welke brand kies je nu best om een lekkere, kwalitatieve gin in huis te hebben? Tasting Club stelt voor: het merk Bon Vivant Spirits. Dit drankenlabel stookt naast overheerlijke gin ook nog eens rum en agave.

Stop met urenlang zoeken in de supermarkt: Bon Vivant Spirits biedt je de kwalitatieve sterke drank die je zoekt. Het spiritmerk staat resoluut voor een zalig vakantiegevoel, zonder zorgen, enkel genieten. Een exclusieve fles gin, rum of agave van Bon Vivant Spirits is dus een must-have voor de echte levensgenieter.

Gin o’clock

De Bon Vivant Gin zorgt voor een ware rollercoaster aan frisse smaken in combinatie metzachte fruit- en citrustoetsen van onder meer jeneverbes, sinaasappel en citroengras. Deze unieke smakencombinatie krijgt de gin door ‘m volgens de eeuwenoude London Dry methode te stoken. Samen met een neutrale tonic en een blaadje munt kan deze gin werkelijk iedereen verleiden. Geen wonder dat de Bon Vivant Gin van de blog ‘Gin Ur Way’ een topscore van 93/100 kreeg, en daardoor in de lijst van de top van de Belgische gins prijkt.

Why go for a run, when you can go for some rum?

Geen fan van gin? Geen probleem, want er is ook nog de Bon Vivant Caribbean Aged Rum. De drank is een kwaliteitsvolle blend van Caraïbische rums die minstens 3 tot 5 jaar op vat gerijpt zijn. Met zijn zoete toetsen van rijp exotisch fruit en de florale aroma’s van honing, jasmijn en vanille, waan je je echt op vakantie in de Bahama’s. Deze rum is ook de perfecte digestief of de basis van je nieuwe favoriete cocktail.

Waardige opvolger van de gin-tonic: Agave-tonic

Agave is niet alleen de plant met dikke puntbladeren en doornen, maar ook een heerlijke basis voor een geslaagde drank. De Bon Vivant Agave wordt gedistilleerd met blauwe agaves, die met de hand zijn geoogst zodra de planten de leeftijd van 6 jaar bereiken. Door de toevoeging van 0,5% suiker, smaakt de agave lichtjes zoeter en vooral een stuk zachter. Een beetje te vergelijken met tequila, dus, alleen is de Bon Vivant Agave zachter en ronder. De combinatie van deze agave met een neutrale tonic doet je de gin-tonic vergeten. Een waardige opvolger als je het ons vraagt.

Neem zeker een kijkje je op de website en test de verschillende recepten om de perfecte cocktail op tafel te toveren.  Wedden dat er voor jou ook een winnaar tussenzit?