Wanneer de feestdagen aanbreken, de kerstverlichting in de straten begint te branden én de kerstboom de woonkamers weer van extra sfeer voorziet, is het daarnaast ook reikhalzend uitkijken naar het kerstdiner. Dat de naast de kalkoen en homemade kroketjes het dessert voornamelijk ieders favoriete gang is, weet chocoladeproducent Neuhaus donders goed. Dit jaar gaan ze next level en introduceren ze limited editions van ieders favoriete kerstdessert een praline. Is het al kerstavond?

Exact zestig jaar geleden kwam Neuhaus met een bijzondere praline op de proppen. De Caprice gaf extra smaak aan de Brusselse wereldtentoonstelling van 1958. Op die manier kreeg het de titel van ‘pralineklassieker’ mee.

Omdat in 2018 de praline zijn jubileumjaar viert, creëerde de Maîtres Chocolatiers van Neuhaus een aantal nieuwe smaken als limited edition. Dat er niets hartverwarmender is dan de ultieme dessertklassiekers, word je deze winter ondergedompeld in smaken als cheesecake, tiramisu én apfelstrudel. Dankzij hun rijke smaak vormen ze het perfecte begin – of einde – van een onvergetelijk kerstfeest.

In 1912 ontwikkelde Jean Neuhaus Junior de allereerste praline in zijn atelier in Brussel. Enkele jaren later ontwierp zijn vrouw de ballotin, een elegant geschenkdoosje om de pralines veilig in te bewaren. Vandaag worden alle Neuhaus pralines nog steeds 100% in eigen atelier gemaakt en verkocht in boetieks wereldwijd. De Neuhaus familie wordt dan ook terecht de pionier van de Belgische chocolade genoemd. Heb jij ook ineens zo’n zin in chocolade?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid