Win een Vespa met Mezzacorona! (wedstrijd afgelopen)

Deze wedstrijd liep tot 31/07/2019 tot en met 00:00 en deelnemen is dus niet meer mogelijk. De winnaar wordt persoonlijk door ons telefonisch en via mail gecontacteerd.

Houd zeker Tasting Club en Mezzacorona in het oog voor meer giveaways!

Ken jij wijnhuis Mezzacorona al? Hun wijnranken beginnen aan het fabuleuze Gardameer en lopen tot aan de majestueuze Dolomieten in de Italiaanse Alpen. Dat geeft hen goud in handen om wijn te maken die profiteert van unieke terroirs, diverse microklimaten en de typische frisse wilde bries afkomstig van de verschillende meren en gletsjers rondom.

Met meer dan een eeuw ervaring produceert Mezzacorona wijnen die gekenmerkt zijn door een levendige elegantie en knisperigheid – typisch aan de regio. Zoals het een goede Italiaan betaamt, rijden ze daar in de bergen het liefst op een Vespa* rond en guess what – Mezzacorona trakteert jou graag op een exemplaar! Doe mee met de wedstrijd en wie weet is het your lucky day!

Cliquez ici pour la version française

Vespa Mezzacorona.

Hoe? – horen we je denken. De wedstrijd gaat als volgt te werk: vul jouw gegevens samen met onze wedstrijd- en schiftingsvraag in en wie weet rijd jij wel nieuwe avonturen tegemoet met je gloednieuwe Vespa*!

*Vespa is een geregistreerd merk van Piaggio & C. S.p.A, gedeponeerd in Pisa, Italië. Piaggio & C.  is geen sponsor of deelnemer van deze wedstrijd.

3 Comments
  1. Buongiorno ragazzi! Als Italia-adepten appreciëren mijn echtgenote en mezelf deze Italiaanse wijntjes ten zeerste! We hebben quasi altijd alle varianten van Mezzacorona in huis, voor onszelf of voor visite. Een Vespa zou al helemaal stupendo zijn natuurlijk! Ciao ciao. Gerardo ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid