Maak kans op een duoticket voor Antwerpen Proeft!

Op woensdag 1 mei en van vrijdag 3 mei tot en met zondag 5 mei strijkt Antwerpen Proeft terug neer in ons land. Het toonaangevend culinair festival van België zorgt dit jaar voor 35 restaurants met maar liefst 80 verschillende gerechten! De trends van dit jaar: BBQ, veggie, Japans én er valt zelfs een Vespa te winnen op de stand van het Italiaanse wijnhuis Mezzacorona (waar je btw heerlijk frisse wijnen kan proeven straight from Italy!) Spannend! Je kan het programma ontdekken in ons Antwerpen Proeft overzicht.

Kortom: Antwerpen Proeft is the place to be als je van lekker eten en drinken houdt, als je de nieuwste culinaire trends wil ontdekken of als je gewoon de gezellige sfeer wil opsnuiven. Tasting Club zal er dus zeker aanwezig zijn, maar misschien kan jij er ook wel helemaal gratis naartoe.

Tasting Club geeft 6 duotickets weg voor één dag Antwerpen Proeft naar keuze. Elk toegangsticket bevat ook een gratis welkomstdrankje én een waardebon voor een gratis huisaperitief bij een deelnemend restaurant naar keuze. Meer nog: de winnaars van Tasting Club mogen aan de stand van wijnhuis Perelada een glaasje cava naar keuze komen drinken! Ga jij voor structuur en elegantie? Ga dan voor de Perelada Blue Festival – de brut! Heb je liever floraal en fruitig? Dan kies je de Perelada Rosé Festival – de favoriet van niemand minder dan Salvador Dalí.

Wat moet je doen om een duoticket te winnen? Heel simpel, vul hieronder jouw gegevens in samen met onze wedstrijd-en schiftingsvraag en wie weet kan jij op 1, 3, 4 of 5 mei helemaal gratis naar Antwerpen Proeft!

Openingstijden Antwerpen Proeft:
Woensdag 1 mei = 12u-22u food / 12u-24u drinks
Vrijdag 3 mei = 17u-22u food / 17u-24u drinks
Zaterdag 4 mei = 12u-22u food / 12u-24u drinks
Zondag 5 mei = 11u-20u food / 11u-20u drinks

Ik heb het wedstrijdreglement gelezen en ga akkoord met de voorwaarden om deel te nemen aan de wedstrijd.*
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.

*verplicht

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid