Last van de ijzige temperaturen? Verwarm jezelf aan de gloednieuwe Jack Daniel’s Tennessee Fire!

Om die barre winter toch wat draaglijker te maken, lanceert Jack Daniel’s hun gloednieuwste telg. De Tennessee Fire whisky is daarnaast ook nog eens hét perfecte cadeau voor onder de kerstboom en kan het daarnaast de sfeer tijdens de verplichte familiefeesten alleen maar ten goede komen!

Hoe zit het dan met de smaak? Wel, het is een evenwichtige combinatie van de Jack Daniel’s Old No.7 en een likeur van kaneel, pittige allspice en nootmuskaat. Een nasmaak die je niet snel vergeten zal én je net dat tikkeltje extra verwarmt. Laat die dikke wintertrui dus nog maar even voor wat het is.

Pittigheid uit Sri Lanka

 De Tennessee Fire zal je met zijn uniek karakter ongetwijfeld helemaal veroveren. Dankzij het gebruik van pittige kruiden, zullen die grauwe winteravonden ongetwijfeld snel tot de verleden tijd behoren. Een leuk weetje om aan de kersttafel te vertellen: Jack Daniel’s ging voor de kaneel die je terugvindt in hun likeur helemaal naar het verre Sri Lanka. Het is trouwens ook de meest gesofisticeerde kaneel ter wereld. Zo bezit het geen bittere of te pikante smaak en is ze juist héél elegant met een kruidig aroma. Zo wordt de Tennessee Fire nét dat tikkeltje exclusiever.

Serveren doe je zo

 Maar hoe serveer je dit nu als een rasechte professional? Het beste doe je dit in de vorm van een ijskoude shot om zijn smaak het beste tot zijn recht te laten komen. Vergeet zeker de fles niet in de koelkast te bewaren want dat komt de aroma’s alleen maar ten goede. Hou het wel verstandig want een fles Jack Daniel’s Tennessee Fire bevat maar liefst 35% alcohol. Als je hem graag cadeau geeft tijdens de feestdagen, tel je daar zo’n €28,50 voor neer. Cheers!