Kerstpop-up Bacardi Rum Room in Antwerpen

Wil je eens met iets speciaals uitpakken als kerstcadeau? Breng dan een bezoekje aan de Kerstpop-up room van Bacardi in de Korte Gasthuisstraat in Antwerpen. De Bacardi Rum Room is een kerstwinkel waar je rumflessen in houten kratten kan kopen. Bovendien zijn deze kistjes verfraaid met schilderingen van Axel Daeseleire.

Voortgegaan op het succes van de Bacardi pop-upshop in de Schrijnwerkersstraat afgelopen jaar, pakt Bacardi nu uit met een hippe Bacardi Rum Room. Helemaal in Caraïbisch thema, waan je je in de Korte Gasthuisstraat in de jungle. Naast de premium rums kan je er ook limited edition cadeaus kopen en krijg je de kans om zelf ook van deze heerlijke rums te proeven. Zo weet je zeker dat je het juiste cadeau koopt.

Axel Daeseleire schildert

Speciaal voor de Bacardi Rum Room maakte Axel Daeseleire kunstwerken op de kratten waarin de premium rums worden verkocht. Wat velen niet weten is dat de Antwerpse acteur namelijk ook een enorme liefhebber is van rum. Axel vond zijn inspiratie voor de drie kunstwerken bij de wereldsteden Venetië, Tokyo en natuurlijk Antwerpen.

Als extraatje krijg je bovendien bij aankoop van zo’n geschenkkist, een cadeaubon om in één van de drie deelnemende cocktailbars in Antwerpen een glas premium Bacardí rum of een cocktail te gaan drinken.

Zo kan je in Bar Zar genieten van de Bacardí Añejo Cuatro, in Dogma van de Bacardí Reserva Ocho en ten slotte in Bar Burbure van de Bacardí Gran Reserva Diez.

De Bacardi Rum Room is alle dagen open in de Korte Gasthuisstraat 4-6 in Antwerpen van 5 t.e.m. 31 december (met uitzondering van 25 december), van 10u tot 18u.
Op zaterdag 21 december tussen 14u en 18u zal Axel Daeseleire himself aanwezig zijn om degeschenkkisten te signeren. Allen daarheen!