K-KANNE resto

De uitbaters van K-Kanne zijn twee jonge sympathieke kerels die duidelijk een visie voor ogen hebben en dat merk je wanneer je de zaak binnenwandelt. Het interieur in industriële stijl maakt een duidelijk statement.

We beginnen met een gin-tonic die netjes afgewerkt is met enkele schijfjes komkommer.

Hendrick’s gin en Fever Tree Mediterranean tonic om precies te zijn. Als het op gin en tonic aankomt kan ik soms echt muggenziften. Maar gelukkig werd hij geserveerd zoals ik hem graag heb.

 

Frisse gerechtjes

De tartaar van tonijn met radijs en kappertjes wist me onmiddellijk te bekoren. Mijn gezelschap koos voor vitello tonato. De stilte aan tafel en de vele mmmm’s zeiden meer dan genoeg. Beide bordjes waren ook heel leuk gepresenteerd! Hello Instagram-worthy pictures!

 

“Is er nog plaats voor een dessert?” Natuurlijk! Er is altijd plaats voor een dessert! We keken ja-knikkend naar elkaar als we moelleux op de kaart zagen staan. Helaas was er op dat moment een stroomonderbreking in de straat waardoor er geen warme gerechten konden bereid worden. Jammer, maar aan overmacht kan je nu eenmaal niets doen. Ik koos uiteindelijk voor een Dame Blanche met veel chocoladesaus. Ik ben wel nog steeds benieuwd naar de moelleux. Een goed excuus om nog eens terug te keren? Ik denk het wel.

Er is een hele grote tuin en de ramen kunnen volledig open waardoor het mooi in elkaar overvloeit. De tuin gaat nog enkele transformaties ondergaan zodat ook de allerkleinsten zich kunnen uitleven terwijl mama en papa genieten van nog een extra wijntje.

www.k-kanne.be, Statiestraat 43, 3770 Kanne (Riemst)

© Virginie Schoelinck

Tags:
,