In deze cafés vier je jouw Antwerp 10 Miles victory!

Behoor jij tot de sportieve categorie der mensheid en staat de Antwerp 10 Miles dit weekend met stip als hoogtepunt aangeduid in jouw agenda? Dan kunnen wij alleen maar in alle treurigheid meedelen dat we bij Tasting Club die genen niet in ons bezit hebben. Wat we wél kunnen is jouw even de lijst der lijst meegeven om jouw overwinning te vieren. Als dat zoveel betekent als een hele tijd de lopers aanmoedigen, vinden wij dat ook een hele prestatie die beloond moet worden.

 

1. Café Zeezicht

© Frederik Beyens

Eentje die je niet màg missen. Naast een fris getapte pint, krijg je er de tooghangers gratis en voor niets bij. Daarbovenop kan je nog eens alle frustraties van de maatschappij bespreken terwijl jouw spieren bekomen van de afgelegde kilometers.

Adres: Dageraadplaats 7-8, 2600 Berchem

 

2. Chatleroi

© Chatleroi

Gezellig en op het Antwerpse Zuid. Als dat je niet over de spreekwoordelijke streep trekt, kan je best nog enkele kilometers verder lopen als je het ons vraagt.

Adres: Graaf van Hoornestraat 2, 2000 Antwerpen

 

3. Korsakov

© Minimalist Coffee Girl

Hier passeert men al eens voor wat ze in het mooi Antwerps ‘de leste’ noemen. Als je toch niet zo heel erg thuis bent in de slang van deze stad, het betekent zoveel als ‘oké, de allerlaatste dan terwijl ik eigenlijk al drie uur thuis had moeten zijn en de kans op knallende ruzie even immens de hoogte is ingegaan.’ Meer motivatie heb je volgens ons niet nodig.

Adres: Sint-Jorispoort 1, 2000 Antwerpen

 

4. Café Beveren

© Dirk Kerstens

Een verplicht nummertje na het Antwerpse sportevent van het jaar. Hier kan je jouw verzuurde benen weer helemaal losgooien en de pijn vergeten. Als die twee vorige toch niet zo makkelijk te negeren zijn, kan je jezelf even beter voelen door naar jezelf met de plaatselijk cafégangers te vergelijken. Graag gedaan!

Adres: Vlasmarkt 2, 2000 Antwerpen

 

5. ‘t Vervolg

Klinkt als een studentencafé en… dat is het ook. Geen paniek, dit weekend kom je er bitter weinig studenten tegen die stevig in de wind zijn. Of misschien nog enkele verdwaalde feestvierders van afgelopen donderdag. Hoe dan ook, jezelf amuseren aan een goede prijs doe je hier.

Adres: Melkmarkt 9, 2000 Antwerpen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid