In deze badstad opent wijnbar Vinarchist binnenkort de deuren!

Staat een zonnig weekendje bij jou ook standaard gelijk aan een tripje naar zee? Zet dan het cliché wandelingetje langs de promenade van Oostende even aan de kant en stel je GPS in richting Koksijde. Waarom? Simpel: de befaamde wijnhandel Ambrosius opent vanaf 22 juni de wijnbar Vinarchist zijn deuren. En daar moet op geklonken worden, toch?

Beeld je even in: het is een zonovergoten dag, je hebt er al een heerlijk dagje kuieren en genieten op het strand opzitten, maar tóch heb je het gevoel dat de dag nog niet helemaal op z’n einde is in de badstad. Neem het van de redactie van Tasting Club aan: dat gevoel smelt als sneeuw voor de zomerzon wanneer je samen met je gezelschap klinkt in wijnbar Vinarchist. En… genieten maar!

 

Food for thought

Heerlijke wijn, spirits én food in een ongedwongen setting; het zijn de eigenschappen die van Bar Vinarchist een succes maken. Het is dan ook niet meer dan logisch dat uitbaters Thomas Bourgeois en Eva Deschryver geweldig trots zijn op de gloednieuwe bar. Je bent er trouwens niet enkel welkom om te klinken, ook de hongerige magen worden hier voorzien. Om maar even mee te geven dat je in deze wijnbar wel even zoet bent.

Tijd om je vrijdagavond even niet in je zetel samen met je comfort food door te brengen? Neem je vriend(inn)en bij de arm en zet het weekend samen in. Want a friday night well spend, brings a weekend of content. Zo ging het toch, niet?

 

We zijn het er met de voltallige redactie over eens: op een zonnige vrijdagavond weten we alvast waar wij de week zullen afsluiten! Let wel op dat je niet voor gesloten deuren staat, want Vinarchist ontvangt je maar wat graag van donderdag tot en met zaterdag.

Bar Vinarchist, Zeelaan 226 Koksijde

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid