Hongertje onderweg? Neuhaus heeft de ideale snack voor on the go!

Je hebt zin in een tussendoortje, maar om steeds die gigantische chocoladereep mee te zeulen, dat vind je ook weer teveel van het goede. En dat begrijpen niet alleen wij bij Tasting Club, maar ook de Belgische chocoladespecialist Neuhaus maar al te goed. Net om die reden lanceert de chocoladegigant twee nieuwe producten die je easy peasy on the go verorbert. #yesplease.

 

De gloednieuwe aanwinsten in het gamma kregen de namen NougaThins en Chocolate Bars mee. En nu horen we je denken ‘wat gek, zo’n chocolate bar is ongetwijfeld even groot als mijn normale reep die ik al eens durf mee te nemen voor onderweg’. En daar heb je gelijk in. Maar het is Neuhaus en dan ga je al eens die extra mile.

Bij Neuhaus zitten ze niet zo heel erg graag stil. Meer nog, ze steken zoveel mogelijk de koppen bij elkaar om jou van de meest overheerlijke chocoladeverzinsels te voorzien. Nieuwe smaken, nieuwe producten,… De mogelijkheden zijn eindeloos. De Maîtres Chocolatiers ontwikkelden enkele nieuwe recepten waarvan watertanden het logische gevolg is.

 

Kiezen is verliezen

Of jij je nu op de trein, thuis, op het werk of waar dan ook bevindt, je drukke agenda zet je zonder lang  te twijfelen even on hold wanneer je de Neuhaus NougaThins op zak hebt. Een ultrafijn koekje omhuld met een laagje chocolade. Handig verpakt in een afsluitbaar zakje en op voor je het weet. Want een gewaarschuwd mens is er twee waard, toch?

Last van keuzestress? Laat het zweten dan maar beginnen, want de NougaThins vind je terug in de volgende combinaties: sel de Guérande nougatine koekjes met pure chocolade, pistache koekjes met melkchocolade en kokos koekjes met pure chocolade. Maar je mag gerust opnieuw ademen, het is meer dan logisch om ze allemaal heel nauwkeurig uit te testen alvorens je écht jouw favoriet kent.

 

Hallo, is dit de hemel?

Toch net iets meer into pralines? Dan zullen de Chocolate Bars je helemaal bekoren. Om je al een voorsmaakje – oh yes, we did – te geven: je hebt onder andere de keuze uit melkchocolade gevuld met een smeuïge amandelpraliné vulling én gekarameliseerde amandelnootjes. Daarnaast is er ook een pure chocolade gevuld met een ganache van chocolade en frambozen. Allemaal in koor: o-ver-heer-lijk.

Een handig formaatje is alles wat jij vraagt in het leven? Dan is er nog meer goed nieuws! Deze immens heerlijke Chocolate Bars vind je ook terug in een miniatuurversie. Een stuk of vijf voor onderweg, alsjeblieft.

 

Het me-time aanbod is te koop in alle Neuhaus-boetieks. De NougaThins zijn verkrijgbaar voor €8, de Chocolate Bars voor €3,5.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid