Het beste van twee werelden: Affligem 0.0%

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zin in een lekker abdijbiertje maar je moet ook nog rijden? Dat probleem is voortaan van de baan met het nieuwe alcoholvrije bier van Affligem. Dit lichtblonde alternatief combineert de typische zachte fruitigheid met een subtiele bitterheid, haast niet te onderscheiden van de klassieke Affligem.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2970″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Onder het toeziend oog van de monniken van Affligem is er dus een nieuw alcoholvrij bier gebrouwen: de Affligem 0.0%. Hiermee willen ze tegemoetkomen aan de steeds groter wordende vraag naar alcoholvrije bieren. Zo kunnen mensen die Bob zijn of gewoon een avondje geen alcohol willen drinken toch genieten van een smakelijke Affligem.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Eeuwenoude traditie

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Affligem heeft een bijzonder rijke geschiedenis als brouwer van abdijbier. Het volledige brouwproces wordt grondig gecontroleerd door de Affligemse monniken. Zij brouwen dit bier al bijna 1000 jaar lang. Qua ervaring kan dat dus wel tellen. Maar bovenal primeren de passie voor het vak en de liefde die ze in hun abdijbier steken, en dat proef je. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Affligem bier 26 awards op zijn naam heeft staan.

Ervaar zelf hoe gemakkelijk het plots is om Bob te zijn en haal Affligem 0.0% nu in je supermarkt![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]