Hallelujah, het Vegan Street Festival is terug!

Nog niets op de planning vandaag? Perfect! Dan kan jij vandaag gezellig afzakken naar Brussel. Daar vindt namelijk – voor het tweede jaar op rij – het Vegan Street Festival plaats. Dé place to be om heerlijk te smullen, verfrissing te zoeken én zelfs te shoppen. Laat je verrassen door de lekkerste en meest ecologische kraampjes van het land.

Yes, yes, yes… Meer woorden zijn er niet nodig om te beschrijven hoe blij we waren met de terugkomst van het Vegan Street Festival in Brussel!  Zoals de naam als doet vermoeden, staat het festival volledig in het teken van veganisme. Vergis je niet, je kan er meer dan enkel eten! Op het street festival kan je namelijk ook cruelty free make-up en kledij vinden én er komen inspirerende sprekers en muzikanten langs.

 

Wat valt er te eten?

Dé belangrijkste vraag is uiteraard: Wat kan je er allemaal eten? Veganisme is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Maar als je hoort wat er allemaal op de menukaart staat, kunnen we jou zeker overtuigen om vandaag ook naar Brussel af te zakken. Wedden?

Smoothies, taco’s, kebab, slaatjes, wraps, ijs én zelfs freakshakes. Kortom, je kan er alles krijgen wat je hartje beheert. Werkelijk de volledige wereldkeuken is aanwezig. Cosy Green zorgt bijvoorbeeld voor Thais en Europees streetfood, Rasoi serveert Indisch en  Yalla Yalla is dan weer een Beirut foodbar.

 

 

Entertainment

Er valt nóg meer te beleven dan enkel eten en drinken. De fashion kings and queens kunnen er hun slag slaan in ecologisch verantwoorde kledij en cruelty free make-up. De volledige dag is er ook live muziek die voor maximale gezelligheid zorgt. Voor wie nog een feestje wil bouwen, is er zelfs een afterparty vanaf 22u in Madame Moustache.

Op de Varkensmarkt kan je dan weer terecht voor inspirerende talks. Onder andere de Engelse, veganistische wielrenster Christine Vardaros en François Carreau van Baffled Vegan komen er praten. De volledige line-up van alle sprekers kan je vinden op de Facebookpagina van het Vegan Street Festival.

 

Het Vegan Street Festival start om 10u op de Vismarkt in Brussel. Alle info over wat er te beleven valt kan je vinden op de Facebookpagina.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid