Good on ya! Nespresso lanceert Australische Limited Edition(!) ijskoffies

  Aan het weer merk je het in ieder geval niet, maar nog zeven weken en de zomervakantie kan beginnen. Ongetwijfeld de leukste en – hopelijk – warmste periode van het jaar! Dankzij Nespresso wordt de zomer nog mooier, want zij brengen twee nieuwe ijskoffies op de markt! De Australisch geïnspireerde Limited Edition blends zijn net zoals de andere Nespresso koffies verkrijgbaar in capsules. YAAAS!

Horseback riding, azuurblauw water, tropische temperaturen: we kunnen er alleen maar van dromen om onze zomer door te brengen in Australië. Gelukkig is er Nespresso die ons dankzij hun nieuwe ijskoffies even doet denken dat we op onze porch kangoeroes zitten te spotten. De twee koffie blends komen perfect tot hun recht met gewoon wat simpele ijsblokjes. Easy peasy! 

The perfect blend

Nespresso voorziet ons niet enkel in heerlijke capsules, ze delen ook hun recept voor ‘the perfect blend’. Na lang overwegen, hebben we besloten om ze toch met jou even te delen. Enjoy!

Long Black Over Ice.
©Nespresso

De Long Black Over Ice is een blend van Oost-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse koffiebonen. Dat zorgt voor fruitige en florale aroma’s. Ideaal voor een afterwork drink!

Recept:

  • 4 ijsblokjes
  • 120 ml spuitwater
  • 1 Nespresso Long Black Over Ice capsule
  • optioneel: 10 ml kokossiroop

 

Flat White Over Ice.
©Nespresso

De tweede blend is de Flat White Over Ice. Deze koffie smaakt iets sterker en heeft kruidige aroma’s. Perfect om ‘s morgens goed wakker te worden. Flawless uiteraard!

Recept:

  • 1 Nespresso Flat White Over Ice capsule
  • 120 ml melk
  • 4 ijsblokjes

De Limited Edition capsules zijn vanaf 4 juni verkrijgbaar in de Nespresso winkels of via de online shop. 10 capsules kosten €4,70.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid