Giveaway! Desperados Sangré: jouw afkoeling tijdens een zwoele zomeravond

Hooray, hooray, it’s a fabulous day. De zomerse temperaturen komen er eindelijk (!) aan dit weekend én dat vieren we dit jaar meteen met de Desperados Sangré. De nieuwe Desperados kleurt rood als sangria dankzij een basis van rode druiven en kruiden. Laat de Spaanse, zomerse vibes maar komen, wij zijn er helemaal klaar voor!

Al 20 jaar weet Desperados ons te bekoren met haar heerlijke tequila gearomatiseerde bieren. Het biermerk verraste ons al met verschillende cocktail mixes. Zo konden we genieten van de Desperados Red met guarana en cachaça en de Desperados Mojito. Dit jaar krijgen ze er dus een Zuiders broertje bij. Wij proefden al even voor!

 

De gloednieuwe Desperados Sangré zet ieder feestje ongetwijfeld meteen in vuur en vlam!

Sangré, olé, olé

De inspiratie voor de Sangré ligt duidelijk bij de Spaanse sangria. Het nieuwe bier heeft een heldere rode kleur dankzij de rode druiven en kruiden die het drankje een fruitige en pittige smaak bezorgen. Dankzij de toevoeging van citrus weet de Sangré zeker ook te verfrissen. Dit alles vormt uiteraard een perfecte blend met de traditionele tequila.

De Sangré staat volledig in teken van ‘We are the party’. In een opslag kan je dan ook aan de verpakking van het flesje zien dat het duidelijk om de ultieme feestdrank gaat. Fun fact: met het nieuwe flesje draagt Desperados mee aan een lagere ecologische voetafdruk in het kader van Heineken’s ‘Drop the C’ programma. Door een lichter ontwerp van flesje te kiezen zorgen ze voor een CO2 reductie van meer dan 18.000 ton. Good job guys! Anuna zou trots zijn.

Desperados Sangré is verkrijgbaar in je lokale drankenhandelaar of supermarkt voor ongeveer €2 per flesje (afhankelijk van de verdeler). 

 

Ben je momenteel ook even razendbenieuwd naar de gloednieuwe Desperados? Goed nieuws, want Tasting Club geeft een giftbox weg die misschien wel jouw kant op komt. After all, we are the party.

Dit is wat je moet doen:

  1. Like Desperados op Instagram
  2. Like Tasting Club op Instagram
  3. Like de post
  4. Tag 2 vrienden in de comments met wie jij een feestje wil bouwen

Cheers!