Nood aan een stevig ontbijt op deze zondagochtend? Iets waarmee je je dag goed kan beginnen? Dan heeft Tasting Club het ideale ingrediënt in petto. Wij presenteren jou: Gin & Tonic marmelade. Vanaf nu hoef je dus niet meer richting een hippe bar of te wachten tot vrijdagavond, maar kan je hem iedere dag vinden op jouw boterham. Toch niet helemaal jouw ding, zo’n gin? Geen nood, er zijn nog tal van andere opties.

Oké, we geven het toe, gin & tonic tussen jouw boterham is net iets unieker dan je dagelijkse portie chocoladepasta en standaard vruchten confituur. Toch kwam Firebox met een iets inventievere variant op de proppen. De online winkel uit het Verenigd-Koninkrijk staat bekend om zijn out-of-the-box cadeaus. Daar hoort vanaf nu dus ook een collectie alcoholische marmelades bij. Het beleg is verkrijgbaar in zes smaken: gin, pink gin, whisky, rum, pornstar martini en ook koffie.

 

Een van de nieuwe alcoholische marmelades voor op de boterham. © Firebox

Let’s get waisted!

Niet alle smaken zijn dus alcoholisch. Maar ook als je geen alcohol drinkt, kan je alle potjes eens proberen. Door het creatieproces is de alcohol in de marmelades volledig vervlogen. Een kater zal je er dus zeker ook niet aan overhouden. Een godsgeschenk als je het ons vraagt.

Voor het maken van de marmelades, werkte het Britse bedrijf samen met The Proper Marmalade Company en bekroonde ‘marmaladiers’. De meeste van de smaken zijn bovendien handgemaakt, waardoor het echt proeft als die Gin van vrijdagavond in de bar. Als we de reviews mogen geloven, zouden de marmelades echt overheerlijk zijn. Wij gaan alvast enkele potjes inslaan.

Marmelades: voor €11,99 online verkrijgbaar bij Firebox .

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid