Hoera, daar is 2019! Een nieuw jaar vol met goede voornemens die ongetwijfeld na een volledige week meteen de vuilbak in bonjouren. Tja, nieuwe – en vooral gezonde – gewoontes aankweken loopt nu eenmaal niet altijd van een leien dakje. Maar wat nu als je al eens zou beginnen met tussendoortjes die gezond én ook nog eens lekker zijn? Vooraleer je halsstarrig met het hoofd ‘nee’ begint te schudden, het kan wel degelijk. En dat met Quinette!

Hoe goed je jezelf ook hebt voorgenomen om het komende jaar zo weinig mogelijk naar de snoeppot of koekentrommel te trekken, sugar cravings krijg je op een bepaald moment toch. Dat dan net het cruciale moment aanbreekt waarop je vaak helemaal losgaat en jouw suikerspiegel even stevig de hoogte in krijgt, gaat Quinette tegen.

Het feit dat ze gemaakt worden op basis van duurzame quinoa en chiazaad – niet onbelangrijk ook nog eens twee superfoods –, heb je een langer verzadigd gevoel en op die manier blijven die cravings ook weer langer uit.

Klaar voor de start… af!

Als je ook in de ochtend al eens de zoetekauw durft uithangen, heb ook jij geluk. Dankzij de Quinette SUPER START haal je gegarandeerd alles uit jouw ochtend. Deze ontbijtkoek bevat essentiële voedingsmiddelen om de dag vol energie te starten. Ook je hongergevoel zal uitstellen tot de middag. Laat die ongezonde tienuurtjes dus maar even voor wat ze zijn.

De – letterlijke – benjamin van het gamma is de Quinette SUPER MINI. Het tussendoortje waar jij (of je offspring) zonder schuldgevoel kan verorberen. Ideaal dus als pauze of tegen dat vreselijke hongertje on the go. Guilt free mag je zeer letterlijk nemen, want al deze producten zijn – hou je vast – biologisch, vegan, laag in geraffineerde suikers, glutenvrij en… duurzaam on top!

Quinette SUPER MINI

Quiwie?

Een kort woordje uitleg op tijd en stond kan nooit kwaad. Quinette is ontstaan door Amandine De Paepe. Zij is in het dagelijkse leven nutritioniste en voedingsdeskundige. Tijdens haar master in Food Technology aan de universiteit van Wageningen kwam ze steeds meer te weten over de teelt van quinoa. Later deed Amandine hier ook een uitgebreid onderzoek naar gluten. Als je je nu al even de vraag stelt of de merknaam ‘Quinette’ een knipoog is naar haar liefde voor quinoa, kunnen wij hier alleen maar een dikke vette “ja” op antwoorden!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid