Feest voor de lancering van de Glenfiddich Grand Cru

Donderdagavond 14 november organiseerde het whiskymerk Glenfiddich een event om de lancering van hun Glenfiddich Grand Cru te vieren en Tasting Club had de eer dit te mogen bijwonen.

De dresscode van het event was Black&Gold dus wij waren natuurlijk feestelijk uitgedost om de lancering van de nieuwe whisky goed te vieren. Bij aankomst aan de wondermooie locatie van De Serre in Antwerpen kregen we meteen een party popper in onze handen. Die we mochten afschieten om zo enkele leuke sfeerfoto’s te maken. Een met kaarsjes verlicht pad leidde ons verder naar de zaal waar we hartelijk werden ontvangen. Met een glaasje champagne in de hand konden we genieten van enkele heerlijke hapjes zoals onder andere oesters met een vleugje Glenfiddich.

 

No party without fireworks

Na het smakelijke voorgerecht en het verrukkelijke hoofdgerecht, gaf Mark Thomson als ambassadeur van de ‘Glenfiddich single malt whisky’ een woordje uitleg bij de Grand Cru. Geen feest zonder vuurwerk, dus kregen we allemaal een vuurwerkstokje om de geboorte van de nieuwste telg van de Glenfiddich-familie te vieren. Na het overheerlijke nagerecht was het moment aangebroken waarop we al heel de avond zaten te wachten: de tasting van de Glenfiddich Grand Cru…

 

De exclusieve Glenfiddich Grand Cru

Deze unieke Grand Cru van Glenfiddich is 23 jaar gerijpt in Amerikaanse en Europese eiken vaten en vervolgens elegant afgewerkt in zeldzame Franse cuvee-vaten. De Grand Cru biedt de geuren van Amerikaanse eik, rode appel, bruine suiker en marsepein. Eerst verlekkerd de zoete honingsmaak onze smaakpapillen om vervolgens over te gaan naar een aangename, zoute afdronk. De Glenfiddich Grand Cru is dus de perfecte whisky om iets feestelijk te vieren.

Samengevat: Glenfiddich knows how to throw a party!