Even op vakantie dankzij de nieuwe Kettle chips: Feta & olijftapenade

Hunker jij ook zo naar vakantie? Parelwitte stranden en zonovergoten dagen waar de zeebries al jouw zorgen wegblaast? Check, wij ook! Helaas kunnen we niet meteen onze koffers pakken en het eerste vliegtuig naar exotische oorden nemen. Heb je ook last van datzelfde probleem? Dan is er gelukkig KETTLE Chips die ons uit ons lijden verlost met hun gloednieuwe smaak: feta & olijftapenade. Ook een kommetje?

Of je nu inderdaad binnenkort naar warmere oorden trekt of je het leuk maakt in eigen land, voor je smaakpapillen wordt het alvast een onvergetelijke zomer. Dankzij KETTLE wordt een terrasjesavond met vrienden meteen eentje dat plaats zou kunnen vinden op een Grieks eiland. Dankzij de mediterraanse smaken en het crispy jasje kan jouw zomer – in tegenstelling tot de overheerlijke chips – alvast niet meer stuk.

 

De perfecte zomeravond

We kozen voor pure mediterraanse ingrediënten, die als geen ander de zomer belichamen”, vertelt chef-kok Phil Hovey van Kettle. “De fetakaas combineert romigheid met scherpte. Daar voegden we de verse smaak van olijven aan toe voor een tapenade met karakter. We brachten de chips op smaak met een vleugje citroen en kruiden.”

Frisse pint, een gekoeld wit wijntje en al je vrienden rondom je? Dan kan je als geen ander genieten van deze glutenvrije lekkernij. Want wie zei dat je tijdens de zomerperiode enkel gelukkig kan zijn door een uitzicht op het strand? Exact.

 

De gloednieuwe KETTLE Chips smaak met feta en olijftapenade.

Wist je dat…

…. de aardappelchips nog altijd met de hand gebakken worden sinds 1988? En dat daarnaast de Kettle-chef alleen werkt met échte ingrediënten zodat de chips een rijke en volle smaak krijgt? Tegen kunstmatige aroma’s, kleurstoffen en smaakversterkers zeggen ze ‘no way, José!’.

… een van de allereerste combinaties Zeezout & Balsamicoazijn was? Het was een variant op de puur Britse klassieker. Het Kettle-team laat zich naast hun comfort zone ook maar wat graag inspireren door Zuid-Europese landen die een culinaire traditie bevatten. De keuze voor deze limited edition is dus niet zo heel erg ver te zoeken!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid