De weerberichten van afgelopen dagen hebben er niet over gelogen: het is officieel winter in ons kleine Belgenlandje. Dat we daarvoor de gezelligheid eens zo hard opzoeken, zit ons in het bloed. Gelukkig hoef je daarvoor niet helemaal naar de verste blokhut in de Ardennen. Je kan gewoon afzakken naar Club Cabane Winter Edition: een winterdorp met overdekte schaatspiste. Het adembenemend uitzicht op Antwerpen krijg je er gewoon bij.

Club Cabane mag je dan wel ergens aan iets zomerse temperaturen doen denken, teleurgesteld zal je in ieder geval niet zijn. Dankzij de twee zeer cosy ingerichte chalets – denk maar aan schapenvachten, geweien, tartan kussens en open vuurtjes – zit je meteen in de juiste vibe. Voeg daar nog eens een immense ijspiste (overdekt, dus geen zorgen als jouw bezoek ‘verstoord’ zou worden door een fikse regen- of sneeuwbui) en outdoor Jenever & Glühwein bars aan toe en je hebt naar onze mening een stevige succesformule te pakken.

©Matthias de Boeck

Gij zult uw honger stillen

Uiteraard moeten de hongerigen gespijzigd worden, uiteraard ook zeer winters getint. Zo heb je de keuze uit een winter BBQ, raclette, tartiflette of wat dacht je van de enige echte, traditionele bratwurst? Als je van uitgebreid brunchen tijdens het weekend houdt, ben je ook hier aan het juiste adres. Trommel je vrienden of familie op en sluit de week mooi – en met een gevulde maag – af.

Nog op zoek naar een leuke activiteit met jouw voltallige kroost? Het animatie-team neemt ze met veel plezier onder hun vleugels terwijl jij even de stress van je afblaast in het winterdorp. Dat kan trouwens volledig zorgeloos dankzij de permanente toezicht en een volledig omheind terrein. Je kan er nog tot eind februari terecht.

©Matthias de Boeck

Club Cabane Winter Edition, Jachthavenweg 1 2050 Antwerpen.

Geopend van woensdag tot zaterdag tot 01u, op zondag tot 22u.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid