Epiphany’s Kitchen Gent

Dineren in een uitzonderlijke stijl waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. En dat allemaal in het historische hart van Gent. Jawel, ik heb het over Epiphany’s Kitchen!

Bij Epiphany’s kitchen spelen groenten de hoofdrol, tot in de cocktails toe. Ik koos voor de cocktail Wild Child, een verse braambes margarita.

Maar no worries, ook vlees- en visliefhebbers komen hier aan hun trekken. Je kan namelijk een stukje vlees of vis on the side bestellen. Bij Epiphany’s Kitchen experimenteren ze graag met glutenvrije pasta’s en pizzadeeg op basis van yucca-wortel. Om de duimen en vingers van af te likken!

Het degustatiemenu

Het degustatiemenu is een echte aanrader! Ik mocht smullen van de gerechtjes Sweeties, Oh My Yucca, French Prince & Magic Beans. De namen alleen al zijn toch geweldig? Als hoofdgerecht ging ik voor pizza Green Envie, eentje om de vingers van af te likken. Afsluiten deed ik met Romeo & Juliet, aardbei pralines met matcha chocolade.

Epiphany

De drijvende kracht achter Epiphany’s Kitchen is Epiphany Vanderhaegen, de dochter van de Belgische modeontwerpster Kaat Tilley. De feeërieke kroonluchters in het restaurant zijn een erfenis van haar moeder. Zo bepalen deze eyecatchers van Kaat Tilley mee de sfeer van het mooie pand. De perfecte match met de ruwe muren, de oude panneeluiken en het bijzondere kleurenpalet.

De rest van het interieur nam Epiphany zelf onder handen, zo zijn de tafels helemaal haar eigen ontwerp. Hieronder alvast enkele jaloersmakende sfeerbeelden!

Burgstraat 10, 9000 Gent
www.epiphanyskitchen.com