Dit was het Solo Splash Event 2019!

Events, wat schuimen we ze toch graag af met de voltallige redactie. Toen we de uitnodiging kregen voor het Solo Splash Event, konden we ons enthousiasme niet geheel onderdrukken. Wat de avond ons ging brengen, was ons nog onbekend. Wat we wél wisten is dat het een avond zal worden om vingers en duimen van af te likken.

Met een nog niet zo gevulde maag betraden we het feestgedruis aka de Red Fish Factory in Antwerpen. Voor we echt in details treden over hoe fantastisch tof het er wel niet was en jouw FOMO dubbel en dik bovenkomt drijven, geven we je even de reden mee waarom Tasting Club uitgenodigd was.

Solo wou hun nieuwigheid – letterlijk – in de verf zetten. Dankzij de gloednieuwe formule werden er iets meer natuurlijke vetten toegevoegd waardoor er minder water in de margarine zit, het daarbovenop de smaak nog eens bevordert én het beste van al… minder spat! Dat laatste element werd uitgelicht en zo besliste Solo samen met digital first advertising agency The Other Agency om het Splash Event in het leven te roepen.

 

© Thomas Léonard

Schat, ik heb gespat

Dat we ons enthousiasme met alle foodblfoggers/influencers deelden, was meer dan duidelijk. De hele avond werd er druk gegramd en Stories gemaakt, steeds gevolgd met de eeuwige glimlach. Het was vooral een geluk voor onze social media collega, zo was eens voor een keertje niet de enige die van iedere belangrijke seconde de Instagram wou updaten.

Tussen het social media gebeuren, was het uiteraard de nodige tijd voor de échte activiteit. En wat voor een. What’s in a name? Bij Solo heel wat. Zo kregen we na een tyveck pak aan te trekken een penseel in onze handen gestopt en lag er voor we het wisten een wit canvas voor onze neus. Als rasechte Jackson Pollock’s leefden we ons uit like there was no tomorrow. Als je even niet echt weet voor wat de artiest in kwestie staat, Pollock staat bekend om zijn spattechniek. En zo is de cirkel rond, toch?

© Thomas Léonard

Uw honger zal gestild worden

Als jij je nu ook even afvraagt of onze honger gestild werd, kunnen we je geruststellen en volmondig “ja” antwoorden. In de spatvrije zone – want een concept moet je nu eenmaal voor 100% doortrekken – kregen we de meeste overheerlijke gerechtjes voorgeschoteld. Mét als focus de hero van het event: de nieuwe Solo.

Alles werd op een teppanyaki plaat klaargemaakt om aan te tonen dat de nieuwe formule daadwerkelijk minder spat. Als jij en je voltallige familie zich tijdens de feestdagen al eens wagen aan de bovengenoemde klassieker, snap je de issues ongetwijfeld maar al te goed. Wat er dan allemaal op de menukaart te spotten viel? Falafels in naanbrood met komkommer en een Solo Crèmefine muntsausje, scampi’s met een koriander Crèmefine dipsaus en nog zoveel meer lekkers dat we nu even niet zonder al teveel speeksel te produceren kunnen opnoemen.

© Thomas Léonard

Kortom, bedankt Solo voor de smaakvolle avond – pun intended.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid