De place to be dit weekend: Ghent Gin Festival

De paasvakantie zit er bijna op – tranen toegelaten –, maar gelukkig kunnen we afsluiten met een verlengd weekend én een gin festival! De Holy Food Market in Gent organiseert het culinaire festival voor de vierde keer en het belooft weer een zalige editie te worden. Tasting Club heeft er alvast gin in!

De Holy Food Market doet bij iedereen ondertussen al een belletje rinkelen. Het foodconcept waarbij de 16de eeuwse Baudelokapel in Gent omgetoverd werd tot een overdekte “markt” met foodstands, bestaat ondertussen al iets meer dan twee jaar. Nog steeds is het een van de populairste stops in Gent. Dat is niet enkel te danken aan het overheerlijk eten – we geven al eens graag onze subtiele mening mee –. Ook de vele evenementen die er plaatsvinden, zoals dit weekend het gin festival, lokken heel wat volk.

View this post on Instagram

Did you see the New things ?

A post shared by Holy Food Market (@holyfoodmarket) on

Holy Gin

Voor de vierde keer kan je dit weekend genieten van de vele gins die geserveerd worden in de Baudelokapel. Tijdens de vorige editie waren er meer dan 60 standjes staan waar je gins van over heel de wereld kon proeven. Holy Moly! Ghent Gin Festival is daarmee ook het grootste indoor gin festival van Gent. Om maar even mee te geven dat je er zeker en vast die dekselse dorst zal kunnen lessen.

Naast uiteraard heel wat gin te proeven, is er ook de mogelijkheid om verschillende workshops volgen. Je kan ook de juiste producten kopen om thuis de beste gins te serveren en vooral heel veel informatie opdoen dankzij de vele ervaren bartenders. Ook de eetkraampjes van de Holy Food Market blijven gewoon open zodat je zeker niet op je honger hoeft te zitten en een stevige fond kan leggen.

Wanneer? za 20 april: 14u00-23u00, zon 21 april: 14u00-22u00, ma 22 april: 14u00-21u00
Waar? Holy Food Market, Beverhoutplein 15, 9000 Gent
Ingang? Gratis

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid