3x infused ice cubes die je gezelschap met verstomming doen slaan

Staat er een cocktailavond op de planning en ben je er weer vast van overtuigd dat je weer bakken kritiek krijgt over het feit dat je wéér voor de standaard mojito hebt gekozen? Zet iedereen met de mond vol tanden en verras je gasten met deze hippe infused ice cubes. Wanneer je even niets te vertellen hebt, hoef je je niet slecht te voelen; je gezelschap is ongetwijfeld toch te druk bezig met het up-to-date houden van hun Instagram Stories dankzij deze ijsblokjes. Win-winsituatie!

Met het dodelijke Legionella-virus, kies je om te beginnen het beste voor gefilterd water. Dat kan met een waterfilter, maar als je niet zo Pinterest-minded bent – en dit dus ook niet in je bezit hebt –, doe je dit door eerst het water te koken, af te koelen en nadien nog eens te koken. Homemade is hip en trendy, dus dit aspect mag je extra in de verf zetten bij je gasten. 

Nu je water gekookt is, kies je voor verschillende varianten die je in je ice cubes wil zien verschijnen. Dat kan heel outside-the-box, maar ook heel basic. Tasting Club zet alvast even de favorieten op een rijtje.

Ice cubes met bloemen

Zorgt gegarandeerd voor veel likes op je social media. Daarnaast geven deze ice cubes met eetbare bloemen ook nog eens wat kleur aan je cocktail. Je maakt ze simpelweg door je ijsblokjesvorm onder te dompelen met water en daarna de bloemen toe te voegen. Stop ze meteen in de diepvriezer en na enkele uurtjes kan het Instagramfeest beginnen!

 

Ice cubes met kruiden

Staat je kruidentuin op ontploffen? Hoera, je kan deze ook in je ijsblokjes verwerken! Zo heb je in een handomdraai een extra smaakbom zoals tijm en rozemarijn in je G&T of munt in je Mojito. Wanneer je geen trotse eigenaar bent van een biologisch kruidentuintje, kan je ook altijd de dichtstbijzijnde supermarkt binnenspringen. Let wel op dat je de kruiden best eerst even plet voor je ze in de ijsblokjes duwt. Zo geven ze meer smaak af.

 

Ice cubes met fruit

Kom je zelden tot nooit aan je dagelijkse portie fruit? Dan verwerk je ze vanaf nu in je ijsblokjes! Het beste van allemaal? De mogelijkheden zijn eindeloos. Is enkel het visuele niet genoeg voor jou? Pureer het fruit dan even in de ijsvormpjes voordat je er water aan toevoegt. Color- én smaakbom guaranteed.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Privacy- en cookiebeleid